Kleinschaligheid: teams

Wij hebben binnen onze school gekozen voor kleinschaligheid. We vinden dat docenten en leerlingen elkaar moeten kennen; dat zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving.

Elk team een eigen plek

Onze school is opgedeeld in vier afdelingen (teams), twee voor de onderbouw en twee voor de bovenbouw. De gebouwen van de onderbouw en bovenbouw staan naast elkaar, niet aan elkaar vast. Leerlingen van de onderbouw en bovenbouw hebben op verschillende momenten pauze.

Ieder team van docenten verzorgt het onderwijs aan ca. 9 klassen en heeft een eigen plek binnen een van de twee gebouwen. Zo houden we een toch al relatief kleine school voor het gevoel nog kleiner. Daardoor kennen docenten en leerlingen elkaar goed.

Organisatie

Ieder team wordt geleid door een teamleider die integraal verantwoordelijk is voor het onderwijs en de begeleiding aan leerlingen binnen het team. De teamleiders maken samen met de directie onderdeel uit van het management van de school. Iedere klas heeft een mentor (een docent uit het team) en ieder team heeft een eigen intern begeleider tot zijn beschikking.

 
 
organisatie: teamleiders
organisatie: teams
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer