Afscheid Frank Vijgen

donderdag 20 juni 2019
Op woensdag 19 juni 2019 nam Frank Vijgen, adjunct-directeur beheer en financiën, afscheid van onze school. Na tweeënveertig jaar bij Panta Rhei gaat hij met pensioen.

Frank Vijgen startte in 1977 bij ons als docent wis- en natuurkunde in het oude bovenbouwgebouw aan de Hortensialaan (inmiddels afgebroken). In de loop der jaren had hij diverse nevenfuncties, waaronder die van roostermaker. In de jaren '90 werd hij adjunct-directeur beheer en financiën. Volgens directeur-bestuurder Erik Holtslag was hij "heel erg belangrijk voor het financiële reilen en zeilen van Panta Rhei".  

Vanaf eind jaren '90 heeft Frank zich intensief beziggehouden met onze nieuwbouw. Onder directeur-bestuurder Bert de Weerd gaf de gemeente Amstelveen groen licht. Frank Vijgen coördineerde de bouw, van ontwerp, gebruikersoverleg en architect tot aannemer, inrichting en installatiebedrijven. Later volgden een aantal uitbreidingen en recent nog de aanleg van 600 zonnepanelen om de gebouwen te verduurzamen. 

Tijdens een feestelijke bijeenkomst met medewerkers en genodigden is stilgestaan bij wat Frank voor de school betekend heeft. Directeur-bestuurder Erik Holtslag overhandigde hem de vernieuwde Panta Rhei Award als dank voor zijn jarenlange inzet voor Panta Rhei (foto 2).

Bekijk hier enkele foto's.
 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer