Bijzonder kerstcadeau

zaterdag 22 december 2018
Bij het kerstfeest op donderdag 20 december kregen de leerlingen van de ISK een bijzondere verrassing, mogelijk gemaakt door een gulle gift van het Keizer Karel College.

Donderdagavond was het kerstfeest voor de onderbouw, onder wie ook de leerlingen uit de ISK. Zij vierden kerst met zelf meegebracht eten uit landen uit alle windstreken: China, Zuid-Korea, Japan, Indonesië, Jemen, Syrië, Eritrea, Ethiopië, Burundi, Zuid-Afrika, Brazilië, Rusland, Oekraïne, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Frankrijk, Griekenland, Polen en Turkije. De hartige hapjes en zoetigheden waren verrukkelijk.

De avond werd nog feestelijker toen iedere ISK-leerling een Chromebook (tablet) cadeau kreeg. Dit Chromebook werd officieel aangeboden door Nanda Marrenga, conrector op het Keizer Karel College. Het KKC deed afstand van deze tablets en heeft ze een geschonken aan de ISK-leerlingen van Panta Rhei. De leerlingen konden hun ogen niet geloven en waren heel erg blij met dit zeer bijzondere kerstcadeau. Super bedankt Keizer Karel College!!

Wij wensen iedereen mooie feestdagen en een schitterend 2019!
Fijne kerstvakantie en tot 7 januari 2019!

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer