Activiteitenmiddag 12-12

vrijdag 9 november 2018
Voor groep 8-leerlingen komt het keuzemoment voor een school voor voortgezet onderwijs steeds dichterbij en ook voor leerlingen in groep 7 is een eerste oriƫntatie op het vervolgonderwijs nu al interessant.

Daarom organiseert Panta Rhei op woensdag 12 december een activiteitenmiddag, waarop leerlingen uit groep 7 en 8 met een vmbo/mavo-advies kunnen komen sfeer proeven. Wij nodigen ook ouders, intern begeleiders en leerkrachten van harte bij ons uit.

Op deze middag kunnen leerlingen aan de hand van twee workshops kennismaken met Panta Rhei. Voor iedereen hebben we een workshop in de sporthal georganiseerd, daarnaast kunnen de leerlingen kiezen voor een tweede workshop op het gebied van: zorg, techniek of multimedia. Voor de meegekomen begeleider(s) staat een hapje en een drankje klaar. Ook zullen we een rondleiding geven en u de gelegenheid geven om uw vragen te stellen. Het programma start om 13:15 uur en zal duren tot 15:40 uur.

Programma van de activiteitenmiddag
13.15 uur inloop en welkom
13.30-14.30 uur eerste ronde workshop
14.30-14.45 uur pauze en wissel
14.45-15.45 uur tweede ronde workshop
15.45 uur einde programma

Om zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen, is het belangrijk dat de leerlingen en hun ouders/begeleiders zich aanmelden. Voor leerlingen is sportieve kleding wenselijk in verband met de BMX-workshop.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Overzicht workshops

Workshop zorg
Kom jij op het leerplein Zorg & Welzijn proeven, doen en ervaren? Maak in onze grote keuken de heerlijkste lekkernijen. Ervaar hoe het is om slechtziend te zijn of in een rolstoel te zitten. Iedereen heeft zorg nodig, dus aan jou hebben we wat! Zorg voor zorg!

Workshop techniek
Wil je graag weten hoe alles om je heen werkt en ben je benieuwd naar de wereld van de toekomst? Hou je van bezig zijn met techniek en vind je het leuk om in een uurtje iets creatiefs te maken? Schrijf je in en laat je verrassen!

Workshop multimedia
Neem een kijkje in de wereld van multimedia op SG Panta Rhei! Altijd al eens willen weten wat je kunt doen met stop-motion, gamedesign, programmeren of manga tekenen? Dan moet jij je zeker opgeven voor deze workshop!

Workshop sporthal (voor alle leerlingen)
Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Of vind je het fantastisch om te klimmen of een potje panna te spelen? Laat je uitdagen en kom een kijkje nemen in onze te gekke sporthal met ontelbare mogelijkheden!

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer