Nieuwe brochure online!

woensdag 8 november 2017
Er is nieuw informatiemateriaal beschikbaar voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. De brochure Welkom in de onderbouw van Panta Rhei is nu te downloaden via onze website.

Deze Welkombrochure is onze algemene brochure. Deze geeft een beeld van hoe het er op onze school aan toe gaat en welke opleidingen wij bieden. Er is specifieke aandacht voor onze profielklassen in de onderbouw: de expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas en de sportklas. En niet te vergeten onze mavo+-klas in leerjaar 1 en 2 waar leerlingen die het mavo-niveau aankunnen extra worden uitgedaagd.

Download hier de brochure Welkom in de onderbouw van Panta Rhei

In januari organiseren we open dagen voor leerlingen uit groep 7 en 8, hun ouders, zij-instromers en andere geïnteresseerden. Zij zijn dan van harte welkom op onze school, waar bij verschillende vakken demonstraties zijn, maar ook volop de gelegenheid is om docenten te ontmoeten of vragen te stellen. De data van onze open dagen zijn:

  • vrijdag 19 januari 2018 van 18.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 20 januari 2018 van 11.00 tot 14.00 uur

Leerlingen in groep 8 kunnen in februari een middag proefdraaien op onze lesjesmiddag. Daar kunnen zij in verschillende korte lesjes zelf ervaren hoe het is om op Panta Rhei te zitten. Deze lesjesmiddag is op woensdag 7 februari 2018 van 13.30 tot 16.30 uur (programma start om 14.00 uur).

Onder de knop Groep 8 staat meer informatie die specifiek gericht is op ouders van leerlingen in groep 7/8. U vindt daar ook meer over de inschrijving en de daarbij behorende data.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer