Om snel een beeld te krijgen van onze school, raden wij aan ons YouTube-kanaal te bezoeken. In onze nieuwste serie video's vertellen (oud-)leerlingen en hun ouders over hun ervaringen met Panta Rhei.

De folder 'Welkom in de onderbouw van Panta Rhei' is speciaal voor leerlingen geschreven en kun je hier downloaden.

In de folder staat alles over onze school: de moderne gebouwen, de vakken die je krijgt en welke diploma‚Äôs je kunt behalen. Er wordt ook verteld over een paar bijzondere dingen bij ons op school, bijvoorbeeld over onze mavo+-klas in de onderbouw en over de projectweken en leerpleinuren (LPU).

In de folder wordt ook verteld over andere activiteiten die we hebben, zoals sportdagen, schoolfeesten, excursies en werkweken. Werkweken zijn eigenlijk schoolreizen van een paar dagen waarbij je ook veel leert.

In onze onderbouw volg je een profielprogramma waarbij je extra les krijgt in een onderwerp dat aansluit bij je interesse. Er zijn vier profielprogramma's: de profielprogramma's expressie, game & technologie, koken en sport. In de folder over de onderbouw kun je meer lezen over deze programma's.

Voor leerlingen in klas 1 en 2 die het mavo-niveau aankunnen, hebben we de mavo+-klas. Als je in deze klas zit, moet je redelijk zelfstandig kunnen werken. Met extra opdrachten en excursies krijgen de leerlingen in de mavo+-klas meer uitdaging.

De folders zijn natuurlijk ook prima geschikt voor je ouder(s)/
verzorger(s). Zij kunnen ook het onderdeel onderwijsaanbod op deze website nog eens goed bekijken. Daar is veel informatie te vinden over onze school.

Haal het beste uit jezelf!

Panta Rhei biedt elke leerling de kans om het beste uit zichzelf te halen. Bekijk hier het persoonlijke verhaal van onze oud-leerling Melle, over de groei die hij op Panta Rhei doormaakte. Zijn boodschap ondersteunen wij graag: achtstegroepers, geloof in jezelf, want ook jij kunt groeien!

 

 
 
folders downloaden 
onderwijsaanbod (ouders)
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer