Activiteitenmiddagen

Kom sfeer proeven!

  • Datum: 12 december
  • BMX-workshop in de sporthal
  • Keuze uit workshops zorg, techniek en multimedia
  • Voor ouders en begeleiders rondleidingen, hapje/drankje en informatie
  • Graag aanmelden voor 5 november(link onderaan deze pagina)

Voor groep 8-leerlingen komt het keuzemoment voor een school voor voortgezet onderwijs steeds dichterbij. Ook voor de leerlingen in groep 7 is het nu al interessant om zich voor het eerst te oriƫnteren op het vervolgonderwijs.

Daarom organiseert Panta Rhei in december een activiteitenmiddag, zodat leerlingen uit groep 7 en 8 met een vmbo/mavo-advies al een eerste indruk kunnen krijgen van het vmbo/mavo voorafgaand aan de open dagen van de scholen. Wij nodigen ook ouders, intern begeleiders en leerkrachten van harte bij ons uit.

Op deze middagen kunnen leerlingen aan de hand van twee workshops kennismaken met Panta Rhei. Voor iedereen hebben we een workshop in de sporthal georganiseerd, daarnaast kunnen de leerlingen kiezen voor een tweede workshop op het gebied van: zorg, techniek of multimedia. Voor de meegekomen begeleider(s) staat een hapje en een drankje klaar. Ook zullen we een rondleiding geven en u de gelegenheid geven om uw vragen te stellen. Het programma start om 13:15 uur en zal duren tot 15:40 uur.

Programma van de activiteitenmiddagen
13.15 uur inloop en welkom
13.30-14.30 uur eerste ronde workshop
14.30-14.45 uur pauze en wissel
14.45-15.45 uur tweede ronde workshop
15.45 uur einde programma

Om zoveel mogelijk aan alle wensen te voldoen, is het belangrijk dat wij uw aanmelding ontvangen. Klik hier voor het aanmeldformulier. Voor leerlingen is sportieve kleding wenselijk in verband met de BMX-workshop.

Overzicht workshops

Workshop zorg
Kom jij op het leerplein Zorg & Welzijn proeven, doen en ervaren? Maak in onze grote keuken de heerlijkste lekkernijen. Ervaar hoe het is om slechtziend te zijn of in een rolstoel te zitten. Iedereen heeft zorg nodig, dus aan jou hebben we wat! Zorg voor zorg!

Workshop techniek
Wil je graag weten hoe alles om je heen werkt en ben je benieuwd naar de wereld van de toekomst? Hou je van bezig zijn met techniek en vind je het leuk om in een uurtje iets creatiefs te maken? Schrijf je in en laat je verrassen!

Workshop multimedia
Neem een kijkje in de wereld van multimedia op SG Panta Rhei! Altijd al eens willen weten wat je kunt doen met stop-motion, gamedesign, programmeren of manga tekenen? Dan moet jij je zeker opgeven voor deze workshop!

Workshop sporthal (voor alle leerlingen)
Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Of vind je het fantastisch om te klimmen of een potje panna te spelen? Laat je uitdagen en kom een kijkje nemen in onze te gekke sporthal met ontelbare mogelijkheden!

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer