Aanmelden tweede ronde

Voorlichtings-/inschrijfmoment

  • woensdag 18 april 2018,       
    19.00 - 20.30 uur

    Adres: Pandora 1, Amstelveen

 

Alle leerlingen in groep 8 moeten worden ingeschreven voor een school voor voortgezet onderwijs. Voor leerlingen die nog geen school hebben, start binnenkort de tweede aanmeldingsronde. Panta Rhei heeft nog plek voor nieuwe brugklassers.

Op onze kleinschalige school voor vmbo en mavo+ in Amstelveen vinden wij persoonlijke aandacht voor elke leerling heel belangrijk. Wij bieden elke leerling kansen om te groeien naar een hoger niveau. Panta Rhei heeft een hoog slagingspercentage.

Inschrijven/langskomen
Op schooldagen van 9.30 tot 16.00 uur bent u welkom om uw kind aan te melden voor onze school. Een afspraak maken is niet nodig, maar heeft wel onze voorkeur. Als u van tevoren even belt (020-5032121), zorgen wij dat we tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en een rondleiding te geven. Op de pagina over aanmelden leest u welke gegevens en papieren wij van u nodig hebben. 

Voorlichting & inschrijfmoment 
Op woensdag 18 april van 19.00 tot 20.30 uur is er een voorlichtings-/inschrijfmoment op onze school aan de Pandora 1 in Amstelveen. Wij kunnen dan al uw vragen over de inschrijving beantwoorden en direct ook al het nodige papierwerk samen met u in orde maken.

Lees hier alle informatie over aanmelding en loting voor de scholen in Amstelland

Onze school in het kort
In de onderbouw (klas 1 en 2) hebben wij ‘gewone’ klassen en klassen waar leerlingen kunnen kiezen voor een profielprogramma. Er zijn vier profielprogramma's: de profielprogramma's expressie, game & technologie, koken en sport. Er is in deze klassen extra les in het onderwerp van het profielprogramma. Dat werkt sterk motiverend voor leerlingen met een bijzonder talent of een speciale interesse. Daarnaast hebben we voor leerlingen in klas 1 en 2 die het mavo-niveau aankunnen, de mavo+-klas. Met extra opdrachten en excursies krijgen de leerlingen in de mavo+-klas meer uitdaging.
In de bovenbouw hebben we een uitstekende mavo+-opleiding en negen eigentijdse beroepsgerichte programma’s. Zo bereiden wij onze leerlingen goed voor op de vervolgopleidingen aan de havo en het mbo.

Meer weten?
Onze brochure Welkom in de onderbouw van Panta Rhei geeft u beknopte informatie over ons onderwijs.
Bekijk hier een korte video-impressie van Panta Rhei. 

Haal het beste uit jezelf!

Panta Rhei biedt elke leerling de kans om het beste uit zichzelf te halen. Bekijk hier het persoonlijke verhaal van onze oud-leerling Melle, over de groei die hij op Panta Rhei doormaakte. Zijn boodschap ondersteunen wij graag: achtstegroepers, geloof in jezelf, want ook jij kunt groeien!

 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer