Game & technologieklas

De game & technologieklas is één van de profielklassen in de onderbouw. Behalve de game & technologieklas zijn er ook de kookklas, de sportklas en de expressieklas.

Extra uren over games en technologie

Voor leerlingen met talent voor games en technologie, is er de game & technologieklas. Daar krijgen leerlingen extra les in alles wat met techniek en technologie te maken heeft. Ze leren niet alleen een eenvoudige game te maken, maar misschien ook een website en gaan er verschillende technische producten maken. Ook leren ze er te ontdekken en onderzoeken.

Games en technologie in andere vakken

De leerlingen van de game & technologieklas krijgen net zoveel les in de reguliere vakken als andere leerlingen. Wel wordt ook in de lessen in deze vakken rekening gehouden met de speciale interesse van de game & technologieklas-leerlingen. Op deze manier worden ze extra gemotiveerd voor school en kunnen ze beter leren.

Leerdoelen

Door veel met games en technologie bezig te zijn, leren kinderen ook veel over tactisch en strategisch denken, samenwerken, organiseren en presenteren. Allemaal zaken waar ze dus nu, maar ook later veel aan hebben in hun verdere leven.

Doorstroming

De game & technologieklas bereidt kinderen goed voor op verschillende beroepsgerichte programma's in de bovenbouw, zoals Meubel & Design, Electro & Domotica en Applicatie & Media. Maar natuurlijk kunnen ze ook andere beroepsgerichte programma's op onze school kiezen. 

 

 
 
folders over de school 
info leerlingen groep 8 
inschrijven