Voorstelling On Stage

donderdag 6 juli 2017
Op vrijdag 30 juni hielden de leerlingen voor de keuzevakken Podium, Licht, Geluid & Decor hun eindpresentatie. De voorstelling vond plaats in Theater Griffioen.

De voorstelling met de naam ‘On Stage’ bestond uit drie korte toneelstukken. De zelf geschreven scripts en lichtplannen, zorgden voor een verrassende compilatie. Ook live muziek werd door leerlingen verzorgd. Drie leerlingen werkten de hele dag keihard om licht, geluid en decor te regelen. Ook de technici van het theater waren onder de indruk van onze leerlingen. Ze mochten ook echt helemaal zelf achter de knoppen zitten.

Veel leerlingen en medewerkers woonden de voorstelling bij. Achteraf mochten de ouders van de leerlingen via een enquête cijfers geven en daar zaten heel wat negens en tienen tussen. Voor docent Joris Koster, die aan de slag gaat als freelance illustrator en animator, was het de laatste voorstelling. Hij was erg geroerd toen zijn leerlingen Luca en Martijn hem een bos bloemen uitreikten. Al met al was het een spetterende afsluiting van het creatieve schooljaar!

Bekijk hier enkele foto's.

Meer foto's in het leerlingenweb (inloggen verplicht).

 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina