Kom naar de Open Dagen!

zondag 10 december 2017
Op vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari 2018 zijn leerlingen in groep 8 en hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden van harte welkom tijdens onze Open Dagen aan de Pandora 1-2 in Amstelveen.

We ontvangen u in het gebouw van de onderbouw met een korte presentatie. Daarna kunt u met een handige route op eigen gelegenheid door de school lopen. Leerlingen, docenten en andere medewerkers geven u graag uitleg over hoe wij ons onderwijs en onze begeleiding georganiseerd hebben. 

In de bovenbouw presenteren we onze mavo+ en de beroepsgerichte examenprogramma's (voor klas 3 en 4). Hiervoor zijn ook onze 2e-jaars leerlingen en hun ouders/verzorgers uitgenodigd. Vanuit het leerplein Technologie kunt u zo doorlopen naar onze mooie sporthal.

In de aula kunt u terecht voor een hapje en een drankje en de aanmelding van leerlingen voor het schooljaar 2018-2019. Vergeet ook de VR-experience niet, waarbij een onderbouwleerling u meeneemt op een virtuele reis door onze school.

U bent van harte welkom op vrijdag 19 januari tussen 18:00u en 21:00u en op zaterdag 20 januari tussen 11:00u en 14:00u aan de Pandora 1-2 in Amstelveen. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig en ook per openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor routebeschrijvingen klikt u hier.

Meer informatie voor groep 8-leerlingen en hun ouders.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina