Lunch door leerlingen

woensdag 27 juni 2018
Leerlingen uit klas 3 van Toerisme & Evenementen verzorgden op dinsdag 26 juni een zomers lunchbuffet voor alle medewerkers van de school. Medewerkers konden zich vooraf opgeven. Het buffet vond plaats in twee shifts, in de pauze van de onderbouw en die van de bovenbouw.

Een paar uur voor het buffet hadden de leerlingen de personeelskamer vrolijk versierd met zomerse decoraties, bloemenslingers en parasolletjes. De gerechten hadden ze samen in hun lessen bedacht, opgezocht en voorbereid. Het kostte ongeveer een maand voorbereiding, maar wat waren er een lekkernijen!

Op de dag van het buffet had elke leerling een eigen taak. In groepjes zorgden ze voor het opmaken van de gerechten, een mooie presentatie en duidelijke bordjes over de ingrediënten. Bij binnenkomst werd gecheckt of de medewerkers zich wel aangemeld hadden, want ja… bij het zien van zoveel verwennerij wil natuurlijk iedereen spontaan aanschuiven! 

Al met al was het een feestelijk buffet met overheerlijke zomerse gerechten en gezonde smoothies. De aanwezigen liepen met plezier nog een tweede keer langs het buffet om al het lekkers te kunnen proeven. Er hing een gezellige sfeer en wat was alles professioneel verzorgd! Dank aan de leerlingen van klas 3 Toerisme & Evenementen en hun docenten!

Bekijk hier enkele foto's.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer