Bankrasfestival geslaagd

maandag 25 juni 2018
Afgelopen donderdag 21 juni werd op ons schoolplein voor de derde keer het Bankrasfestival gehouden. Op dit feest konden bewoners en organisaties uit de wijken Bankras en Kostverloren elkaar ontmoeten. Onze docent Nigel Koomen was presentator van het festival.

De middag begon met diverse sport- en spelactiviteiten, aangeboden op het schoolplein. Vanwege het weer werd besloten om het programma binnen voort te zetten. De muziekschool Amstelveen verzorgde diverse optredens. Tussendoor was er een buffet voor alle gasten met zelfgemaakte lekkernijen. Een deel van het buffet was verzorgd door leerlingen van de kookklas en van Zorg & Welzijn, samen met Dinette van Heerikhuize, Linda van Putten en Sherrel Haltman. Zij hadden ook gezonde drankjes gemaakt. Alle hapjes en drankjes vielen bij de bezoekers goed in de smaak.

Het festival werd afgesloten met de uitreiking van de Bankras Awards aan mensen die iets voor de buurt of school hebben betekend. In de categorie ‘Zorg voor elkaar’ kreeg Martin Brandenburg een award uitgereikt. Martin is al enkele jaren met pensioen maar is nog steeds vrijwillig betrokken bij de school. Dit wordt door zijn (oud)collega’s zeer gewaardeerd.
Dit festival is tot stand gekomen door een succesvolle samenwerking tussen Panta Rhei, Participe Amstelland, Brentano, Bredeschool Omnibus en Sportbedrijf Amstelveen. Ondanks het wisselende weer was het met een opkomst van ruim 100 bewoners een geslaagd festival en zeker voor herhaling vatbaar!

 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer