Bankrasfestival 21 juni

dinsdag 19 juni 2018
Donderdag 21 juni is het feest op ons schoolplein. Dan vindt het Bankrasfestival plaats voor alle buurtbewoners van de wijk Bankras Kostverloren. Een mix van sport en lekker eten & drinken zal iedereen een echt festivalgevoel geven. Ook zijn er optredens van bands van de Muziekschool Amstelveen en Circus Pretpiste.

Om 16.00 uur gaat het terrein open en kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan verschillende sportactiviteiten door verenigingen en aanbieders uit de wijk. Vanaf 17:15 uur worden de bewoners uitgenodigd om zelf een gerecht mee te nemen en te delen met de buurt tijdens de Proeverij op het schoolplein. Naast deze gerechten zorgen ook Brentano, de Kwaliteitsmarkt en de ouders en leerlingen van Bredeschool Omnibus, OBS de Schakel en Panta Rhei voor lekkere hapjes.

Onderdeel van het programma is de jaarlijkse uitreiking van de Bankras Awards. Hierbij worden bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet. Doel van de Proeverij en uitreiking van de Bankras Awards is om buurtbewoners en partners dichter bij elkaar te brengen in een gezellige omgeving.

Programma
16.00 uur: Opening Festivalterrein voor sport activiteiten
17.15 uur: Start proeverij
18.00 uur: Uitreiking Bankras Awards
19.00 uur: Einde proeverij

Het festival wordt georganiseerd door onze school samen met Participe Amstelland, Brentano, Bredeschool Omnibus, Sandra Solano en Sportbedrijf Amstelveen.

De toegang is gratis, iedereen is welkom en het is niet nodig om aan te melden. Wij hopen u te zien!

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer