Midzomernachtcross

maandag 26 juni 2017
Op vrijdag 23 juni sloot het Panta Rhei Hardloopteam het seizoen af met de Midzomernachtcross. Deze keer liepen niet alleen docenten en leerlingen mee, maar ook leden van het onderwijs ondersteunend personeel.

Voorafgaand aan de loop genoten de hardlopers een voedzame pastamaaltijd, die verzorgd werd door de leerlingen van het keuzevak koken. De sfeer zat er goed in en zo werd er heel ontspannen naar de loop toegewerkt.

Aangekomen in het Amsterdamse bos bleek de opkomst net als vorig jaar groot te zijn. Meer dan 2000 hardlopers waren aanwezig. De organisatie was ook nu weer goed verzorgd. Na de gezamenlijke warming-up en de groepsfoto (met deze keer wel 11 lopers!) was het tijd om een gunstige positie in het startvak te zoeken. In zo'n grote groep kan een plekje vooraan een boel secondes schelen.

Over het gedeeltelijk verharde parcours was het lekker lopen. Het werd een mooie afsluiting van het hardloopseizoen. De opkomst was nog hoger dan vorig jaar. Sluiten we volgend schooljaar af met 20 lopers? Ben je leerling van Panta Rhei en wil je volgend jaar ook meelopen? Geef je op bij de docenten Swart, Vergeer of Van den Akerboom. 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina