Culinair actief

woensdag 15 maart 2017
Vanuit de praktijk leer je het best en dat geldt zeker ook voor de leerlingen van ons beroepsgerichte programma Horeca & Facilitair. Zo hadden zij recentelijk twee bijzondere activiteiten met fantastisch eindresultaat.

Op 2 maart bezochten zij het ROC Horeca Amsterdam, kookten er mee en hielpen het restaurant voor te bereiden voor de lunch. Ter afsluiting mochten ze zelf een driegangenlunch nuttigen in Brasserie Rocks. Zo kregen onze leerlingen een duidelijk beeld van de vervolgopleidingen binnen de richting Horeca op MBO-niveau.

Op dinsdag 7 maart kregen de leerlingen van de richting Horeca & Facilitair in onze eigen grootkeuken les van een professionele kok, Jan Westerkamp. Na een demonstratie van de kok konden de leerlingen zelf aan de slag met het bakken van kabeljauw in beslag en het pocheren van zalm. “We hebben veel extra's bijgeleerd van deze kok”, aldus de leerlingen. Ter afsluiting van de les werd de vis gezamenlijk opgegeten in het restaurant.

Bekijk hier enkele foto's.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina