Drukke open dagen

dinsdag 7 februari 2017
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari hielden wij onze jaarlijkse open dagen voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. In de bovenbouw werden de beroepsgerichte examenprogramma’s gepresenteerd.

De 8e-groepers en hun ouders kregen informatie over de twee nieuwe profielklassen in de onderbouw: de game & technologieklas en de kookklas. Net als in de reeds bestaande expressieklas en sportklas, krijgen leerlingen in deze klassen extra les op het gebied van hun belangstelling.

Bij de vakken in de onderbouw waren heerlijk geurende pizzabroodjes, biologieproefjes en een programmeerspelletje van Lego WeDo enkele aansprekende onderdelen. Rijen stonden er voor de VR-experience in de aula, waar bezoekers op een VR-bril een film konden bekijken over een schooldag op onze school. Voor de 2e-jaars leerlingen en hun ouders waren deze open dagen een uitstekende gelegenheid om zich te oriënteren op de naderende keuze voor hun bovenbouwopleiding. 

Op woensdag 15 februari is er nog een lesjesmiddag; inloop om 13.30 uur en start om 14.00 uur. De eerste inschrijvingsronde duurt voor alle leerlingen uit Amstelveen, Amsterdam en Amstelland t/m 10 maart. Vanaf maart is er een aantal inschrijfmiddagen.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina