Aanmelden

Voorlichtings-/inschrijfmoment

  • woensdag 18 april 2018,
    19.00 - 20.30 uur

    Adres: Pandora 1, Amstelveen

     

Wees op tijd!

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn er afspraken tussen alle scholen over hoe en wanneer leerlingen zich kunnen aanmelden bij het voortgezet onderwijs. De data voor aanmelding vindt u in het groene blok hiernaast.

Voor de aanmelding gelden verschillende procedures, afhankelijk van de plaats van de basisschool. We maken onderscheid tussen de basisscholen in Amsterdam en die in Amstelland & De Ronde Venen.

Onder Amstelland & De Ronde Venen vallen in dit geval de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Ouder-Amstel, Diemen, Duivendrecht, Uithoorn, Abcoude en De Ronde Venen.

Onder Amsterdam vallen uiteraard alle basisscholen in de gemeente Amsterdam.

Aanmelden voor leerlingen van basisscholen in Amsterdam

Als uw kind op een basisschool in Amsterdam zit, maakt u gebruik van het matchingsformulier. Wanneer u ons als eerste keuze aangeeft, levert u het matchingsformulier bij voorkeur in op een inschrijfmoment. Naast het matchingsformulier hebben we ook een ingevuld inschrijfformulier nodig.
Vul bij speciale belangstelling voor de profielprogramma's expressie, game & technologie, koken en sport het bijbehorende inschrijfformulier in en vergeet daarbij niet het motivatieformulier op pagina 3. Voor inschrijving in een reguliere brugklas is er het algemene inschrijfformulier klas 1 t/m 4.
N.B. Het inleveren van het matchingformulier kan niet via e-mail. U en uw kind moeten het matchingformulier persoonlijk op Panta Rhei komen inleveren. U krijgt namelijk direct een bewijs van inleveren mee. Mocht het u niet lukken om hiervoor één van de inschrijfmomenten te bezoeken, kunt u in de aanmeldperiode op schooldagen tussen 9.00 en 16.00 uur bij ons langskomen.

Aanmelden voor leerlingen van basisscholen in Amstelland & De Ronde Venen

Ook als uw kind in Amstelveen of Amstelland op de basisschool zit, is aanmelden voor klas 1 het makkelijkst tijdens een van de inschrijfmomenten. Indien gewenst kunnen medewerkers dan helpen bij het invullen van het inschrijfformulier en u kunt dat dan ook meteen inleveren.
Voor inschrijving voor de profielprogramma's expressie, game & technologie, koken of sport zijn er specifieke inschrijfformulieren; vergeet daarbij niet het motivatieformulier op pagina 3. Voor inschrijving in een reguliere brugklas is er het algemene inschrijfformulier klas 1 t/m 4. 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer